Vés al contingut
Casal: "La valorització de residus s'està fent de manera respectuosa amb el medi natural i complint uns estàndards i requisits nacionals i internacionals"

Per què és important la Comissió d'Informació i Vigilància del Centre de Tractament de Residus?

Albert Moles: “Tota energia que puguis valoritzar tèrmicament s’aprofita molt més”

Albert Moles és el director general de Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA). Amb ell parlem dels projectes que tenen per al Centre de Tractament Tèrmic de Residus.

-Ara Ctrasa serà totalment propietat de FEDA. Quins canvis hi haurà? 

Jordi Travé: "Amb això fem molt més eficient el CTR. La seva eficiència energètica puja de l’ordre del 15%"
Jordi Travé és el gerent de Feda Ecoterm, responsable de la construcció de la xarxa de calor d’Andorra la Vella. Travé és enginyer industrial i enginyer tècnic en electricitat, compta amb màsters en estructures arquitectòniques i en energies renovables i eficiència energètica.
Entrevista a Cristina Rico
Cristina Rico, enginyera tècnica superior industrial de formació, va col·laborar en la redacció del Pla Nacional de Residus. És gerent de Ctrasa i ens descobreix alguns secrets de la planta.
Entrevista a Sílvia Calvó
Sílvia Calvó és, a més de ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, la presidenta de la Comissió d'Informació i Vigilància (CIV) del Centre de Tractament de Residus. Amb ella parlem sobre el paper que juga la CIV i de la seva importància.
Subscriu-te a Entrevistes