Vés al contingut
Casal: "La valorització de residus s'està fent de manera respectuosa amb el medi natural i complint uns estàndards i requisits nacionals i internacionals"

Per què és important la Comissió d'Informació i Vigilància del Centre de Tractament de Residus?

El ministre Casal presideix per primera vegada la Comissió d’Informació i Vigilància del CTR

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, ha presidit per primera vegada la Comissió d’Informació i Vigilància del Centre de Tractament de Residus. Ha estat en la reunió ordinària que s’ha celebrat aquest dijous al matí, i que ha permès presentar els resultats dels plans de vigilància corresponents a l’any 2022, així com constatar que valors d’emissions permesos es troben molt per sota dels nivells legals o els nivells de referència que es consideren admissibles.

 

FEDA formalitza la compra d’accions de CTRASA

Forces Elèctriques d’Andorra ha formalitzat la compra de les accions de la societat pública CTRASA, responsable de la gestió del Centre de Tractament de Residus, de manera que actualment FEDA ja és propietària del 100%. L’escriptura de les accions ha estat el darrer pas per formalitzar aquest canvi de gestió que es va iniciar amb l’aprovació de  la Llei per a l’adaptació de la societat pública CTRASA com a instrument de gestió directa, el  gener del 2022. 

Es presenta a la Comissió d’informació i vigilància del Centre de Tractament de Residus el Pla de dimensionament i obsolescència 2022-2035

En el marc de la reunió ordinària de la Comissió d’Informació i Vigilància del Centre de Tractament de Residus que s’ha celebrat aquest divendres al matí, s’ha presentat el Pla de dimensionament i obsolescència de CTRASA.

La Jornada de participació i validació pública de l’Estratègia d’economia circular aplega més de 60 persones

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, i també presidenta de la Comissió d'Informació i Vigilància del Centre de Tractament de Residus, Silvia Calvó, ha assistit aquest divendres al matí a la Jornada de participació i validació pública de l'Estratègia d'economia circular.

Albert Moles: “Tota energia que puguis valoritzar tèrmicament s’aprofita molt més”

Albert Moles és el director general de Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA). Amb ell parlem dels projectes que tenen per al Centre de Tractament Tèrmic de Residus.

-Ara Ctrasa serà totalment propietat de FEDA. Quins canvis hi haurà?