Vés al contingut
El foc al centre de transferència de la deixalleria de la Comella

El foc al centre de transferència de la deixalleria de la Comella. Foto: Policia d'Andorra

Petit incendi a la deixalleria de la Comella sense afectacions greus

El Govern va informar que el passat dijous 9 d'abril prop de la mitjanit es va generar un incendi al Centre de transferència de la Deixalleria de la Comella, que va requerir el desplaçament de dues dotacions de Bombers i dues patrulles del Cos de Policia. En poques hores el foc va ser controlat i extingit sense causar cap afectació sobre la infraestructura. El foc només va provocar incidències a la trituradora de Residu Assimilable a Urbà (RAU) i al paper i cartó, que s’havia buidat just mitja hora abans de l’inici de les flames. No hi va haver afectació sobre la resta de residus emmagatzemats en aquest equipament.

Després de l’avaluació de danys, els tècnics de CTRASA asseguren que no hi va haver cap implicació sobre el centre de valorització energètica ni tampoc es va veure afectat cap residu perillós. L'activitat que es podria veure afectada és la trituració del residu voluminós, però ja s'han fet les gestions pertinents per obtenir una nova maquinària. Així per tant, cal ressaltar que l’incident no afecta el funcionament de la planta de valorització energètica ni el servei que ofereix CTRASA.

El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat estudiarà l’origen del foc i si s’ha comès alguna irregularitat a l’hora de traslladar els residus fins a la Centre de transferència.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.