Vés al contingut
El Centre de Tractament de Residus

El Centre de Tractament de Residus

FEDA formalitza la compra d’accions de CTRASA

Forces Elèctriques d’Andorra ha formalitzat la compra de les accions de la societat pública CTRASA, responsable de la gestió del Centre de Tractament de Residus, de manera que actualment FEDA ja és propietària del 100%. L’escriptura de les accions ha estat el darrer pas per formalitzar aquest canvi de gestió que es va iniciar amb l’aprovació de  la Llei per a l’adaptació de la societat pública CTRASA com a instrument de gestió directa, el  gener del 2022. 

Amb aquest darrer pas, CTRASA passa a formar part totalment del grup FEDA, que ja era  propietària del 71,7% de les accions. L’objectiu és que es puguin aplicar mecanismes de millora de l’eficiència i adaptar el centre de valorització de residus a les necessitats de la transició energètica, aprofundint en la valorització dels residus mitjançant la producció d’electricitat i calor. 

Les accions, que fins ara eren propietat del Govern, s’han adquirit per un import total de 4,2  milions d’euros, tot i que es revisarà en funció del valor real en el tancament de comptes de CTRASA del 2022. 

D’altra banda, en les properes setmanes està previst que es formalitzi la composició del nou Consell d’Administració de CTRASA. 

 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.